A ’buliherceg’ visszatért

Úgy tűnt, Vilmos herceg tavaly áprilisi esküvője után felhagyott a kicsapongó, éjszakai élettel, de most újra ittasan, kócosan és rendezetlen külsővel kapták lencsevégre, amint egy klubból távozik hajnalban.

A herceg egy barátja partiján vett részt egy exkluzív londoni klubban, ahonnan csak hajnalban, eléggé megviselt állapotban távozott testőrei kíséretében. A brit trónörököst az utóbbi egy évben nemigen láthattuk ilyen állapotban, a nyilvánosság előtt mindig fessen, hercegi méltóságában jelent meg, most azonban kócosan, kigombolt inggel és ittas állapotban kapták lencsevégre.

Katalin hercegné egyébként hamarosan nagy bulit rendez férjének, aki június 21-én ünnepli majd 30. születésnapját. Harry herceg (27) valószínűleg nagyon örül, hogy testvére visszatért a könnyed szórakozáshoz, ugyanis nemrégiben arra panaszkodott, hogy Vilmos dögunalmassá vált, mióta megnősült – írja a Daily Mail brit bulvárlap.

Vilmos herceg, akit évek óta az egyetlen alkalmas trónörökösnek ismer el a közvélemény, némileg veszített népszerűségéből az elmúlt időszakban. A II. Erzsébet gyémántjubileuma alkalmából végzett közvélemény-kutatás szerint a britek 46 százaléka már nem a fiatal herceget, hanem apját, Károlyt látná szívesen a trónon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.