A 70 éves Jirí Menzelnek lánya született

Anna Karolína csütörtökön császármetszéssel jött a világra, testsúlya 3200 gramm, hossza 50 centiméter.

A 70 éves neves filmrendező és színész, aki 2004-ben Thaiföldön vette feleségül a nála negyven évvel fiatalabb Olga Kelymanovát, jelenleg az ázsiai országban tartózkodik, mégpedig az Őfelsége pincére voltam című, Bohumil Hrabal-műből készült legújabb filmjének ottani bemutatója kapcsán.

Jirí Menzel filmrendező nem csak zsűrizett avéradást népszerűsítő világjátékon, a véradókat is bátorította az Aréna Plázában
Jirí Menzel filmrendező nem csak zsűrizett avéradást népszerűsítő világjátékon, a véradókat is bátorította az Aréna Plázában

A prágai bulvársajtó szerint nem biztos, hogy a gyermek édesapja valóban Jirí Menzel. A Blesk című napilap szombaton azt írta, hogy Menzel és felesége már hosszú hónapok óta nem élnek együtt. Valójában ez az igazi oka annak, miért tartózkodik Menzel már jó fél éve szinte állandóan külföldön.

A kislány apja az újság szerint valószínűleg Jaroslav Brabec filmrendező, akivel Olga a nyár óta együtt él. A Menzel házaspár megromlott kapcsolatáról a cseh sajtó már legalább egy éve cikkezik, de hosszú hónapokig maga a filmrendező is tagadta ezt. A nyáron azonban Olga a szeretőjéhez költözött, míg Menzel külföldön él, ami a sajtó szerint egyértelmű bizonyítéka házasságuk válságának.

A Blesk azt írta, hogy Brabec azonnal a szülés után meglátogatta Olgát és a kislányt a kórházban, míg Menzel állítólag csak másnap, a lap szerkesztőjétől értesült az újszülöttről.

A negyvenes éveiben járó Jaroslav Brabec filmrendezőnek előző házasságából két kislánya van. Édesanyjuk Veronika Freimanová, az ismert és népszerű cseh színésznő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.