A zsúfolt strandon erőszakolták meg az eszméletlen nőt

Egy fiatal nő épp a híreket nézte, amikor a csoportos nemi erőszakról szóló riportban bemutatott videofelvételen magára ismert. Március elején Panama City tengerpartján bulizott, valószínűleg bedrogozták, majd megerőszakolták. Ő pedig nem emlékezett semmire.

„Száz és száz ember áll ott, nézik, látják, hallják, mi történik éppen” – mondta a CNN-nek Frank McKeithen seriff. A hatóságok azután hozták nyilvánosságra a felvétel egy részletét, miután egy az Alabama állambeli Troyban történt lövöldözés kapcsán az egyik gyanúsított lefoglalt mobilján egy nemi erőszak elkövetését megörökítő filmet találtak.

Egy fiatal lány épp a hírösszefoglalót nézte, amikor a tetoválásai alapján magára ismert (az arcokat kitakarták). Ő volt az, akit a zsúfolt, floridai tengerparton megerőszakoltak fényes nappal. A felvételen hallatszik, ahogy az egyik elkövető azt mondja: „Nem fog tudni róla”, s közben többen is a magatehetetlenül fekvő áldozatot fogdossák.

Azonnal értesítette a rendőrséget. A lányt valamikor március 10-e és 12-e között bántalmazhatták a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendő Spinnaker Beach Club mögött. Az áldozat emlékszik, hogy vett innivalót a parton, és nagy a valószínűsége, hogy bedrogozták.

A lányt hamarosan kikérdezik és megmutatják neki az egész felvételt, hátha támadóira ismer. A hatóságok négy férfit gyanúsítanak a csoportos nemi erőszak elkövetésével. Kettejüket, a Troy Egyetem két hallgatóját, Ryan Calhount és Delonte Martisteet már le is tartóztatták. Igaz, előbbit 50 ezer dollár óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

McKeithen seriff azt mondta, ez az egyik legundorítóbb videó, amit valaha látott, ugyanakkor tudni kell, hogy nem egyedi az eset. Mint mondja, a tavaszi szünetben elszabadul a pokol. Évente mintegy százezer, önfeledten bulizni kívánó fiatal érkezik a tengerpartra, és évről évre több velük a rendőrség gondja. Csak idén a Bay megyei seriffhivatal több mint ezer fiatalt tartóztatott le – csaknem háromszor annyit, mint tavaly.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.