A volt feleségét elrabló férfi holttestét találták meg egy kiégett házban

Holttestet találtak egy kocséri házban, amely kedd hajnalban kigyulladt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján. A rendőrség tájékoztatása szerint a holtan talált férfi korábban elrabolta a volt feleségét.

A katasztrófavédelem szerint a kocséri Ady Endre utcában a tűz egy közeli melléképületről terjedt át a főépületre és egy ott álló személyautóra. A helyszíni információk szerint a holtan talált ember nem a tűzben vesztette életét.

Kedd hajnali 5 óra körül kaptak bejelentést arról, hogy egy abonyi nőt a korábbi férje az egyik abonyi buszmegállóban akarata ellenére beültette az autójába és kocséri lakcímére vitte - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A helyszínre érkező rendőrök - az időközben kigyulladt ingatlan előtt - megtalálták a férfi autóját, majd a házban a férfi holttestét.

A volt feleséget súlyos sérülésekkel találták meg egy jászkarajenői tanyán. A rendőrség az esetről további részleteket nem közölt. A megyei főkapitányság az eset körülményeinek tisztázása érdekében büntetőeljárást indított.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.