A tűzijáték ölt meg két embert a milliárdos üzletember esküvőjén

Tragédiába torkollott egy brit üzletember esküvője. Az esemény záróakkordjaként tartott tűzijáték alatt robbanás történt, ami miatt ketten életüket vesztették.

A 61 éves John Simpon, egy nagy angol biztosító elnöke és 44 éves arája Közép-Angliában, a festői szépségű Windermere-tó partján tartotta az esküvőjét a hétvégén. A fogadás végén, vasárnap hajnalban azonban sokkoló események zajlottak le: az egyik kilőtt tűzijáték egy közeli épületbe csapódott, majd felrobbant, ezzel hatalmas tüzet okozva - írja a Mirror.

A tűzoltók a robbanás helyszínén két ember holttestét találták meg. Az áldozatokat egyelőre még nem azonosították, így azt sem tudni, hogy a vendégek vagy a kiszolgáló személyzet közül vesztette életét a nő és a férfi.

Az egyik zenész elmondta, a tűzijáték kezdetben nagyon látványos volt, aztán egyszer csak mindenhonnan törmelékek kezdtek hullani. „Hamar rájöttünk, hogy nagy a gond, eldobtuk a hangszereinket és menekülni kezdtünk" - tette hozzá a férfi. Egy másik  szemtanú szerint több robbanás történt egymás után és mindent fekete füst borított be.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja a baleset körülményeit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.