A színpadon halt meg a popsztár

A közönség szeme láttára, előadás közben halt meg egy 29 éves indonéz énekes, Irma Bule.

A popénekesnő arról volt híres, hogy rendszeresen használt show-elemként hüllőket, például pitonokat és boákat. Az egyik fellépése azonban tragikus véget ért, amikor egy dühös királykobra belemélyesztette a fogait.

„A második szám közepén rálépett a kobra farkára, mire az megmarta a combját" – számolt be egy szemtanú az indonéz médiának.

Az énekesnőnek a marás után azonnal felajánlották, hogy tartson szünetet, amíg beadják neki az ellenszert, de Bule be akarta fejezni a koncertet, ezért elutasította a kezelést. Negyvenöt perccel a marás után a színpadon összeesett és hányni kezdett, akkor sürgősen kórházba szállították, de ott már csak a halálát tudták megállapítani.  

A hatóságok vizsgálatot indítottak a halálesettel összefüggésben. Az első híradások szerint a Rianti nevű kobra az életével fizetett, amiért megmarta a sztárt, de ezt utólag cáfolták – írja a Bild.

A koncertről felkerült egy videó is a YouTube-ra, melyen az látható, ahogy az énekesnő combjáról eltávolítják a belé akaszkodó kígyót. A baleset a nyugat-jávai Karawang faluban történt ezen a héten.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.