A szemét vesztette el a lovagias vendég

Egy tatabányai kocsmában fogdosta az egyik vendég a pultost. A védelmére kelt egy másik férfi, akinek végül nekiment a zaklató. Az sem érdekelte, hogy művégtagja van, úgy elbánt vele, hogy az egyik szemét el kellett távolítani a kórházban.

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt és börtönbüntetés kiszabását indítványozta egy 31 éves helyi férfival szemben.

Mint az a kemma.hu tudósításából kiderült, a férfi 2015. augusztusában egy tatabányai sörözőben italozott, ennek során többször megfogta a pultosnő fenekét, aki hiába szólt rá, hogy hagyja abba. Ekkor kelt a hölgy védelmére egy másik vendég, aki szintén rászólt, hagyja abba. Ezt követően a fogdosó férfi a művégtagot hordó sértett bal lábát megütötte, a nyakát megfogta, majd a sértett fejét beverte a söröző ajtajába, aki emiatt  a földre esett. A férfi ezután a sértettet kétszer a fejbe rúgta, valamint háromszor ököllel megütötte a fején. A bántalmazás következtében a sértett baloldali szeme oly mértékben sérült, hogy azt műtéti úton el kellett távolítani, ami - nyilvánvaló módon - maradandó fogyatékosságot jelent.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.