Meghökkentő módon jött rá, hogy rákos a kisfia

Julie Fitzgerald néhány hónapja mintha látott volna valamit kisebbik fia szemének hátsó részén. Az Illinois-i édesanya nem volt biztos a dolgában, de a neten utánanézve talált egy cikket, amelyben valaki a szemek fehér csillogása alapján jött rá, hogy ismerősének rákja van. Bár a férje semmiségnek tartotta, Julie-t nem hagyta nyugodni a gondolat, és csinált egy-egy fényképet mindkét fiáról és a férjéről.

A nagyobbik gyerek és a férj fotóin nem volt semmi különös, mindkettőjük pupillája pirosan csillant meg, ahogy a fényképeken általában. A kétéves Ivory bal pupillája azonban fehér volt. Azonnal elvitték a gyereket egy specialistához, aki megállapította, hogy Ivory szemében több daganat is volt. A szemgolyójának 75 százalékát el kellett távolítani. Mivel korán felfedezték a problémát - a daganatok alig 6 hetesek lehettek - a rák nem terjedt tovább a gyerek agyára vagy a vérébe.

Bár Ivory elvesztette a látását a bal szemére, az édesanyja megmentette az életét ezzel a felfedezésével. A CNN-nek nyilatkozó apának csak egyetlen tanácsa volt férfitársainak: "Mindig hallgassanak a feleségükre!"

 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.