A sürgősségin tudta meg a somogyi nő, hogy szülni fog

Kilenc hónapig nem is sejtette egy fiatal somogyudvarhelyi nő, hogy gyermeket vár. A terhességi tesztjei negatívak lettek, és a betegsége miatt úgy tudta, hogy nem, vagy nagyon nehezen eshet teherbe. Csak a szülés beindulása után döbbent rá, mi történt vele. A szokatlan történetről a sonline.hu-n olvashatunk.

- Tavaly diplomáztam le, majd sikerült elhelyezkednem, egy kaposvári gimnáziumban tanítottam. Somogyudvarhelyről jártam be, és csak egyszer a buszon éreztem egy kis rosszullétet. Hányingerem volt, de ezt betudtam egy akkor szedett gyógyszer mellékhatásának, miután a két egymás után végzett terhességi tesztem is negatív lett – mondta Gulyás Regina Olimpia. – Telt-múlt az idő, nem éreztem semmit, és miután van egy kis túlsúlyom, nem is látszott rajtam, hogy megnőtt volna a hasam, csak a mellkas alatt volt kemény egy picit.

Hihetetlen módon érkezett a gyermekáldás – Amikor mozgott a gyermek, azt mindig más okokkal magyaráztam, nem tulajdonítottam neki jelentőséget – folytatta. – Nagyon elfoglalt voltam akkoriban, két munkahelyem is volt, egy Kaposvár környéki általános iskolában osztályfőnökként dolgoztam. Éppen az iskolába mentem volna, amikor a Berzsenyi parkban szivárgást éreztem, de nem tudtam, hogy a magzatvíz folyt el. Nem voltak fájásaim, nem görcsöltem, a közérzetem jó volt. Édesanyámmal bementünk a sürgősségire, ott közölte az orvos, hogy néhány óra múlva szülni fogok. Eltartott vagy öt percig, amíg felfogtam, amit mond...

A fiatal nő korábban úgy tudta, hogy egy betegség miatt nem, vagy nagyon nehezen eshet teherbe. Már az örökbefogadást is fontolgatták párjával, akivel hét éve vannak együtt. Az egészségügyből senkit nem okol azért, hogy nem jöttek rá a várandóságára, hiszen évente jár nőgyógyászhoz, de ez az időszak pont kiesett. Utánaolvasott a terhességi tesztnek, valószínűleg az lehetett a hiba, hogy túl korán végezte el, amikor a hormonok még nem indultak be.

– Levente nagy öröm a családnak és a tanítványaimnak is. Virgonc, mosolygós, nyugodt, négy hónapos kisfiú. Somogyudvarhelyen vagyunk, sokat segítenek a szüleim és a nővéreim – mondta a boldog édesanya, aki azóta egy honlapon baba-mama rovatot vezet, itt osztja meg a tapasztalatait.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.