A ringben halt meg a népszerű pankrátor

Amikor a 35 éves mexikói férfi először a ring köteleibe kapaszkodott, még nem úgy tűnt, hogy komoly baja lenne, de aztán összecsuklott. A halál oka egyelőre nem ismert, de valószínűleg a nyaka vagy a gerince törött el.

Tragikus véget ért egy pankrátormérkőzés Tijuanában. A ringben összesen négy harcos mérkőzött meg, felváltva támadtak egymásra.

Pedro Aguayo Ramírez már a meccs kezdetétől fogva kemény ütéseket és rúgásokat kapott. A hatodik perc környékén egy általa kivitelezett dobás után a lendület miatt kiesett a ringből, amikor éppen visszamászott, ellenfele nekifutásból olyan erővel hátba rúgta, hogy a férfi a köteleknek esett.

A meccs még hosszú percekig zajlott, Ramírez több ütést is kapott, mire észrevették, hogy valami komoly gond történt. A Hollywood Life cikke szerint a pankrátor ekkor már eszméletlen állapotban hevert a földön.

Ramírezt kórházba szállították, de egy órával később életét vesztette. A hivatalos orvosszakértői eredményekre még várni kell, de a pankrátor halálát valamilyen gerincsérülés okozhatta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.