A rendőrökre is rátámadt a gyilkos Döbröntén

Még a helyszínen elfogták a rendőrök azt a 29 éves férfit, akit egy döbröntei telep biztonsági őrének szombat esti meggyilkolásával gyanúsítanak. A férfi a rendőrökre is rátámadt, amikor elfogták - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese vasárnap az MTI-vel.
Dömölki Zsolt elmondta, egy Döbrönte külterületén levő üzem biztonsági őre tett bejelentést arról, hogy az általa felügyelt területen egy idegen férfi tartózkodik. A pápai rendőrök perceken belül kiértek, és az üzemcsarnok egy kivilágítatlan részén egy férfit találtak, aki súlyos vasrudat tartott a kezében.

Tájékoztatása szerint a férfi a rendőrségi felszólítás ellenére sem tette le a vasrudat, sőt a járőrökre támadt vele. Megbilincselése után is többször megpróbált a rendőrökre támadni.

Az elfogással egy időben a területet átkutató másik járőrpár az épületeken kívül eszméletlen állapotban találta meg a 66 éves biztonsági őrt, akit a mentőszolgálat munkatársai sikertelenül próbáltak újraéleszteni. A férfi testén több, idegenkezűségtől származó sérülés volt.

A helyszínen elfogott 29 éves férfit őrizetbe vették, emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellene.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.