A rendőrökkel együtt is elkötötte volna a kocsit

Szombaton kora reggel letartóztattak egy helybéli nőt az Egyesült Államokbeli Pittsburghben, mivel el akart lopni egy jelöletlen rendőrautót. Pechjére két rendőr is ült a kocsiban, ám az ittas nő emiatt nem zavartatta magát – adta hírül a Pittsburgh Post-Gazette.

A Pennsylvania állambeli Pittsburghben a 32 éves Ria Buford épp egy Wiz Khalifa koncertről jött ki a barátaival egy klubból, amikor észrevette, hogy a közelben álló autóból kiszáll a sofőr telefonálni, és nem zárta be maga után az ajtót. A nő erre bepattant a volán mögé, mire az anyósülésen ülő civil ruhás rendőr közölte vele, hogy le van tartóztatva és szálljon ki a kocsiból.

A jelöletlen rendőrautó hátsó ülésén is tartózkodott egy tiszt, ennek ellenére az ittas nő be akarta indítani az autót azzal a felkiáltással, hogy majd ő lesz a sofőr.

Garrett Spory tiszt elmondta, hogy mind a ketten megijedtek attól, hogy Ria Buford tényleg rá akar taposni a gázra, ezért nem győzködték tovább, az egyikük kiszállt a kocsiból és megpróbálta kirángatni a volán mögül. Ekkor egy férfi a nő védelmére kelt és felszólította a rendőrt, hogy vegye le a kezét Bufordról.

A megmentő akkor sem volt hajlandó megadni magát, amikor kiderült, hogy egy rendőrségi intézkedést zavart meg és nem akarta a háta mögé tenni a kezét, ezért az ittas nővel együtt őt is beszállították a kapitányságra, ahol igazoltatták és előállították.

A nő és a férfi is erős alkoholos befolyásoltság alatt álltak, ezért mindkettejüket nyilvános részegségért vonják majd felelősségre. Emellett Ria Bufordnak autólopásért és rendbontásért is felelnie kell, a férfit pedig, aki nem volt halandó a helyszínen igazolni magát, súlyos testi sértéssel és a rendőri intézkedéssel szemben tanúsított ellenállással gyanúsítják.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.