Mindent a diákjaira kenne a szexbotrányba keveredett tanárnő

Újabb iskolai szexbotrány robbant ki az Egyesült Államokban. Egy 32 éves tanárnőt vádolnak azzal, hogy a nyári szünetben félmeztelen szelfit küldött magáról kiskorú diákjának. A makulátlan előéletű tanárnő állítja, hogy ő csak gyerekcsíny áldozatává vált.

Andrea Slade természettudományt tanít nyolcadikosoknak az alabamai Hankins középiskolában. A tanárnőt nagyon gyakorlatiasnak ismerték, akire soha korábban nem érkezett panasz és az iskola honlapján is úgy tüntetik fel, mint boldog házasságban élő kétgyermekes anyát.

A mintatanárnak most viszont súlyos vádakkal kell szembenéznie, ugyani azzal gyanúsítják, hogy lefotózta csupasz melleit és elküldte a képet egy kiskorú diákjának idén nyáron. A fotó körbejárt a gyerekek között, így derült fény az esetre.

Martha Peek iskolaigazgató, amint megtudta, mi történt, értesítette a rendőrséget, a tanárnőt pedig fizetett kényszerszabadságra küldték, de addig nem döntenek a sorsáról, amíg a vizsgálat le nem zárul.

Slade ugyanis azt állítja, a képet eredetileg a férjének szánta, a telefonját a gyerekek elcsenhették és a kínos fotót elküldhették róla az egyik osztálytársuknak. A nyomozók viszont azt mondják, van bizonyíték arra, hogy a tanárnő maga küldte el a képet egy gyereknek.

„Hogy miért tesz egy tanár ilyesmit? Vannak emberek, akik vágynak arra, hogy szexuális hatalmat gyakoroljanak mások felett" – magyarázza Pat Guyton gyermekvédelmi szakember hozzátéve: manapság évente 12-16 ilyen esetre derül fény, holott néhány éve még nem volt egy sem. Többségében diákok csinálják ezt egymással, de egyre gyakoribb, hogy tanárok is pikáns képeket küldözgetnek. Guyton szerint megdöbbentő az elkövetők naivitása, hisz nem fogják fel, ha egy ilyen kép nyilvánosságra kerül, többé nem lehet eltüntetni.

A tanárnőt pénteken vitték el a rendőrök és szeptember 8-án kell először megjelennie a bíróságon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.