Egy éven belül két luxusautót nyert a mázlis házaspár

Egy epsoni házaspár tagjai ugyanazon az autónyeremény-játékon gyűjtöttek be két méregdrága kocsit. 

Lakshmi Thurairatnum hétfőn vette át fekete, Mercedes GLE63-S AMG Coupéját. A 95 ezer fontot (39 millió forintot) érő autó mellé még 10 ezer fontnyi (4 millió forintnyi) készpénzt és egyéves ingyenes tankolást is kapott – számolt be a Daily Mail.

A harmincas éveiben járó nő már így is igazán szerencsésnek mondhatná magát, a nyeremények özöne azonban nem most kezdődött. Thurairatnum férje, Prash októberben nyert ugyanezen a nyereményjátékon egy 125 ezer font (51 millió forint) értékű piros McLaren 540C-t. A Best of the Best (BOTB) szuperautó-játék őt is megajándékozta 10 ezer forintnyi készpénzzel és az egyéves ingyenes tankolással. A férfi mindössze 16 fontért (6500 forintért) vette a sorsjegyet.

„Ez fantasztikus! egyszer adódik az életben ilyen lehetőség, hogy saját álomautóm legyen” – lelkendezett Prash. „Kellett egy családi autó, de mindig is odáig voltam a kocsikért. Korábban soha nem láttam még a valóságban McLarent. Nem hiszem, hogy valaha is felülmúlhatnám ezt.”

„Ez a világ legjobb munkája: meglepni valakit, minden héten más embernek adni egy álomautó kulcsait hihetetlen érzés” – mondta Will Hindmarch, a játék főnöke. „Az e heti nyertes pedig még ennél is különlegesebb volt, hisz egyszer nyerni is fantasztikus, kétszer pedig szinte lehetetlen. Gratulálunk Prashnak and Lakshminak.”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.