Nem tetszik a börtönkoszt a sorozatgyilkosnak

Normális börtönkörülményeket szeretne magának és cellatársának a két sorozatgyilkosság miatt elítélt férfi, Varga Sándor, alias Clyde. A férfi R. Elemérrel, az ároktői banda vezetőjeként elhíresült bűnözővel ül együtt a szegedi Csillagban.
Vargát négy ember meggyilkolásáért ítél­ték tényleges életfogytiglani fegyházbüntetésre. A Blikk szerint a bűnöző cellatársával kiszámította, fél liter leves helyett csak két és fél decit kap, s mivel ezt kevésnek ítélik mind a ketten, meg is panaszolták.

Varga azt állítja, paradicsommal és fahéjjal folytatnak ellene pszichés harcot a börtönben, ő ugyanis utálja ezeket, mégis sokszor tálalják fel neki.

A férfi nemrég áttért az iszlám hitre, ezért másfajta étrendben részesül, - amelynek szerves része a paradicsom és a fahéj - mint a rabok többsége, de a lap értesülései szerint neki ez sem lehet elég. Clyde rossz néven vette azt is, hogy csak a répa héját kapja meg az étkezésekkor.

Varga még mindig kiemelt őrzési fokozatban van, azt állítja, hogy celláját és őt is naponta többször átkutatják. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága nem akarta kommentálni a rab által elmondottakat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.