Csütörtökön nem szeretnek hajat mosni a fodrászok

Az egyik fodrászat meglovagolva az uborkaszezont szórakoztató közleményt küldött, melyből kiderül, hogy a fodrászok páratlan napokon mosnak hajat, és sokan használnak hajkefét, hajhabot és hajlakkot.

 

Szerdán lesz a fodrászok védőszentjének napja, ez alkalomból az egyik, főleg "elrontott frizurák helyrehozásával" foglalkozó fodrászat közzétette 275 hazai fodrász körében végzett felmérését.

Kiderült, hogy a megkérdezettek nagy része csütörtökön nem mos hajat, a páros napokon nyúlnak inkább a sampon és a balzsam után. A többség hajszárító segítségével készíti el frizuráját - mily meglepő, sőt, a megkérdezettek háromnegyede használ hajkefét is, és nem vetik meg a hajhabot és hajlakkot sem.

Nem törődve azzal, hogy roncsolja a hajukat, sokuk elengedhetetlen kelléke otthon a hajvasaló és a hajsütővas, de a vegyszeres egyenesítést és göndörítést kerülik.

A megkérdezett szakemberek 13 százaléka tölt reggelente 10 percnél több időt a frizurakészítéssel, 87 százalékuknak viszont 5-10 perc is elég. A kollégákat azonban a többség csak ritkán keresi fel, inkább maguk gondoskodnak hajkoronájukról. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.