Tíz éven át erőszakolta a producer a fiatal énekesnőt

18 éves korától kezdve tíz éven át, folyamatosan bántalmazta szexuálisan, fizikailag és érzelmileg is Keshát az a férfi, aki a zenei karrierjét elindította – állítja a most 27 éves amerikai énekesnő, akit producere beperelt rágalmazásért és szerződésszegésért.

A szakmában Dr. Luke néven ismert Lukasz Gottwald állítólag berdogozta, megerőszakolta és érzelmi terrorban tartotta a botrányairól is híres, bevallottan étkezési zavarokkal és drogproblémákkal küzdő énekesnőt. Mindez addig tartott, amíg a fiatal nő kis híján meghalt, ekkor döntött úgy, hogy lerázza magáról a férfit, akinek karrierjét köszönheti.

Kesha a TMZ-nek beszámolt egy esetről, amikor együtt italozott a producerrel annak lakásán. A férfi beletett valami "kijózanítót" az italába, amitől Kesha eszméletét vesztette és másnap meztelenül, betegen és fájdalmakkal ébredt Lukasz Gottwald ágyában.

A férfi olyanokat mondott a fiatal lánynak, hogy: „Te nem vagy sem szép, sem elég tehetséges, csak az a szerencséd, hogy én vagyok neked". Egy alkalommal pedig azzal hívta fel, hogy: „Te kib....tt kövér hűtőszekrény".

A verbális bántalmazást néha fizikai is követte. Egy alkalommal a férfi rátámadt és ütni kezdte malibuli házában, ahonnan a lány mezítláb menekült el a hegyekbe.

Dr Luke a sajtóban megjelentek miatt beperelte az énekesnőt rágalmazásért és szerződésbontásért..

Mark Geragos, az énekesnő ügyvédje a TMZ-nek azt mondta, hogy az énekesnő őszintén és szenvedélyesen elszánta magát arra, hogy karrierje irányítását végre a saját kezébe vehesse, és hogy a törvény segítségével leszámoljon azzal az emberrel, aki nyereségvágyból képes tönkretenni egy befolyásolható, fiatal tehetséget.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.