A Facebookon találta meg kilenc éve eltűnt férjét

Az amerikai Wisconsin államban élő Karen Marx 2005-ben látta utoljára férjét, aki három évig tartó házasság után tűnt el a nő életéből. Múlt hónapban a Facebookon találta meg, és kiderült, hogy a férfi nem vesztegette az idejét, ismét megnősült, anélkül, hogy tőle elvált volna.

Adam Marx házas volt, amikor megismerte Karent a '90-es évek végén. A férfi elvált, és 2002-ben feleségül vette a háromgyermekes anyát. A férfinek is volt már két gyermeke, akik előző kapcsolatából születtek, és a közös élet a nő bevallása szerint sem ment könnyen.

Adam Marx nem jött ki jól mostohagyerekeivel, egyszer el is költözött, ám végül visszatért a családjához. A házaspár Wisconsinból átköltözött Montana államba, ahol a férfi új munkahelyet talált, és egy darabig minden rendben volt. Idővel azonban ismét problémák adódtak. A férfi elkezdte adósságokba verni magát, éjszakánként kimaradozott, és neje úgy érezte, hogy a férfinek van valakije. 2005-ben egy vita után Marx összecsomagolt és soha többé nem látták viszont - írja a Daily Mail.

Karen Marx azóta keresi a férjét, akit múlt hónapban végül a népszerű közösségi oldalon talált meg az anyósán keresztül. A férfi anyja volt az, aki közölte, hogy Adam Marx jól van, megnősült és boldogan él Wisconsinban - ahová Karen és gyerekei is visszaköltöztek 2012-ben.

A nő azonnal értesítette a rendőrséget. Marx a kihallgatásakor azt állította, abban a hitben élt, hogy Karen már elintézte a válást, ugyanakkor elismerte, mostani feleségével kötött házassága előtt hazudott az anyakönyvvezetőnek, amikor azt állította, még soha nem volt házas.

A férfi ellen bigámia, valamint csalás vádjával indítottak eljárást. Az előbbi miatt akár 3 és fél évig tartó börtönbüntetést is kaphat, az utóbbi, súlyosabb vád miatt pedig akár hat évet is rácsok mögött tölthet.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.