A család barátja erőszakolta meg a hétéves somogyi kislányt

Egy hétéves kislányt és a nővérét is megerőszakolta egy Somogy megyei férfi, akinek ügyét jövő héttől, zárt ajtók mögött tárgyalja a Pécsi Ítélőtábla. A perverz férfit szomszédja, a lányok édesapja érte tetten.
A pedofilt első fokon már 12 év fegyházra ítélte a Kaposvári Törvényszék, de hamarosan a másodfokú, jogerős döntés is megszülethet - írja a Bors.

A büntetlen előéletű, egyedülálló férfi jó viszonyban volt a vele egy utcában lakó családdal. Rendszeresen segítették egymást.

Tavaly szeptemberben a férfi lakásában együtt kártyázott szomszédja hét éves kislányával, aki rendszeresen át is járt hozzá. A férfi kis idő eltelte után a kislányt levetkőztette, és miközben megerőszakolta, a gyerek kilenc éves nővére is belépett a szobába. A férfi mindkét lányt megerőszakolta, akik ezután hazamentek, de nem mertek szólni szüleiknek.

Másnap a hétéves kislány újra átment a férfihoz, aki újra levetkőztette és meg akarta erőszakolni, ám ekkor jelent meg az apa, hogy gyermekét hazavigye, és tetten érte az ismerősét. Az apa azonnal feljelentést tett a rendőrségen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.