Rábukkanhattak a 24 éve eltűnt kisfiú nyomára

Ben Needham 1991-ben tűnt el, amikor anyjával és nagyszüleivel a görög Kosz szigetén élt. Egy pénteki televízióműsor után, amelyben anyja szerepelt, többen is jelentkeztek, akik látni vélték az azóta felnőtt férfivá cseperedett fiút.

Kerry Needham pénteken egy görög tévéműsorban szerepelt lányával és anyjával együtt. A televízióban bemutatták Ben fényképét, aki 1991 nyarán tűnt el nyomtalanul. A sajtó többször is beharangozta, hogy sikerült a fiú nyomára bukkanni, ám a DNS-vizsgálat egy esetben sem mutatott egyezést az eltűnt fiúval.

Kerry Needham mindig is bízott benne, hogy fia életben van, a műsorban elmondta, soha sem mondott le róla, és ma is úgy szereti, ahogy 24 évvel ezelőtt szerette.

A sheffieldi család nem adta fel a reményt, hogy egyszer még viszont láthatják Bent, és bizakodik a dél-yorkshire-i rendőrség is, idén januárban legalábbis 700 ezer fontnyi speciális támogatást kaptak a brit belügyminisztériumtól, hogy segítsék a görög hatóságokat a kisfiú felkutatásában.

„Kérem vessenek véget a családom fájdalmának. Tudom, hogy ott van valahol. Kérem hívják a rendőrséget és tegyünk pontot az ügy végére” - mondta Kerry Needham pénteken. A műsor után rengetegen eleget tettek felszólításának, az egyik betelefonáló egyenesen azt állította, hasonlít Benre. Tőle hamarosan DNS-mintát vesznek. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.