'Ne haragudj, kómában voltam'

Lauren nem jelent meg az első randevún és nem válaszolt a hívásokra. De Daryl Tricker kitartott.

Lauren Prior 18 éves volt, amikor egy autóbaleset következtében két hónapig kómában feküdt. A tragédia utáni estére randevút beszélt meg Dary Trickerrel, aki annak ellenére, hogy csak Facebookról ismerték egymást kitartóan hívogatta, hogy megtudja: miért utasítja vissza, mi történhetett? - írja a Daily Mail.

Két hónappal később,amikor Lauren magához tért a kórházban, be tudta kapcsolni a telefonját és édesanyja Jane végül fogadta Daryl hívását. Amikor Laurent hazaengedték, hogy családjával és barátaival megünnepelhesse 18. születésnapját, meghívta Darylt is.

Ma, másfél évvel az első igazi randevú után a brit pár összeköltözött és karácsony óta jegyben jár. Lauren elmondta: nem emlékezett a balesetre és arra sem, hogy beleegyezett a randevúba, azt viszont tudta, hogy a fiú nagyon szimpatikus volt neki. " Daryl azt hitte, hogy talán nem érdekel vagy csak játszom a nehezen kaphatót azért nem veszem fel a telefont. A végére akart járni, mert azt mondta: nagyon szeretett volna velem lenni".

Lauren a baleset következtében egyik szemére megvakult és még számos műtét vár rá, hogy visszanyerje régi önmagát. - Amikor először meglátott parókát hordtam és láthatóak voltak a töréseim, zúzódásaim nyomai. Nagyon örülök, hogy Daryl nem adta fel. Megváltoztatta az életemet. - mondta Lauren

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.