'Elvágom a torkodat': szabadon kószál Madonna zaklatója

Megszökött egy Los Angeles-i pszichiátriáról Madonna hírhedt zaklatója, aki annak idején azzal fenyegette meg az énekesnőt, hogy elvágja a torkát.

Robert Dewey Hoskins-t 1996-ban tíz év börtönbüntetésre ítélték, miután zaklatta a popdívát, beszökött a házába és megfenyegette, hogy elvágja a torkát.

Madonna, aki tanúskodott a Hoskins elleni perben, vallomásában elmondta, hogy rémálmok gyötörték a hajléktalan férfiról, aki több ízben is követte, zaklatta 1995-óta. Az énekesnő azt is elmondta, hogy testőre szerint a férfi azt akarta, hogy a felesége legyen, és ha az övé nem lehet akkor "fültől fülig" vágja el a torkát.

1996-ban Madonna éppen Floridában tartózkodott, amikor Hoskins behatolt a házába és egyenesen a medencébe vetette magát. Az énekesnő biztonsági emberei kétszer rálőttek a betolakodóra, majd a helyi rendőrség letartóztatta.

Hoskins-t miután kiengedték a börtönből, beutalták egy kaliforniai kórház pszichiátriájára. Pár évvel később kiengedték, de összetűzésbe keveredett a hatóságokkal és újra letartóztatták. 2011-ben egy másik klinikára küldték, onnan szökött meg múlt pénteken.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.