A tetkód a fenekemen - aki többet fizet, az dönthet a hölgy hátsójáról

Tina Beznec az elmúlt egy év során kétszer is elvesztette állását. Mivel sürgősen pénzhez kell jutnia, úgy döntött, elárverezi a fenekén található üres helyet, és aki a legtöbb pénzt ígéri érte, az döntheti el, milyen tetoválás díszítse hátsóját.

Nem mindennapi módon próbál pénzhez jutni egy 23 éves hölgy Új-Zélandon. Mivel az elmúlt egy évben kétszer is elbocsátották, és gondjai akadtak a számlák fizetésével, úgy döntött, áruba bocsátja testét. Persze nem akart prostituáltnak állni, csupán a szó szoros értelmében aukcióra bocsátotta hátsó felét. Az, aki a legtöbb pénzt ígéri érte, eldöntheti, milyen tetoválás díszítse Tina Beznec hátsó felét.

Feladott tehát egy hirdetést, és röpke 24 óra alatt a licit elérte a 8135 dollárt. A meglepő összeg mások figyelmét is felkeltette, mindjárt még hárman beálltak a bizonyos testrészüket online kínálók sorába.

"Azt gondolhatjátok, megőrültem, hogy ezt teszem! De így igaz, az aukció nyertese azt tetovál a fenekemre, amit csak akar!" – írta Breznec az aukciós oldalon. Állítása szerint a befolyt összeg 20%-át jótékony célra fordítja majd, a többi azonban őt illeti, mivel megérdemli, hiszen két alkalommal is elbocsátottak egy év leforgása alatt.

Azzal, hogy mi díszíti majd hátsó felét, nem foglalkozik, lehet valami vicces, valami személyes, esetleg valamilyen promóció - erről majd a győztes dönt.

Eközben egy másik aukción egy magát Marie-nek nevező nő is úgy döntött, követi Beznec példáját, mert mint mondja: "Egyedülálló anyuka vagyok, aki nap mint nap küzd, hogy be tudja fizetni a számlákat."

SJ Parker a hölgyekhez hasonlóan járt el. Év végén nagyon leégett, gondjai voltak a számlák befizetésével. Aztán a tengerentúlon ajánlottak neki egy munkát, úgyhogy valahogy össze kellett szednie az útiköltség árát.

Forrás: News24

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.