9 órán át hevert holtan, a játék hevében senkinek nem tűnt fel

Chen Rong-yu 9 órán át hevert holtan az internetkávézóban. A körülötte játszó 30 embernek fel sem tűnt, hogy valami nincs rendben.

A 23 éves fiú múlt szerdán tért be New Taipei City egyik internetkávézójába. A játék hevében azonban valami történt. Pontos információk még nincsenek, de a nyomozás korai szakaszában úgy gondolják, valószínűleg leállt a szíve. Az elhunyt szüleinek elmondása szerint gyermeküket nemrég szívproblémával kezelték, és az internetkávézóban uralkodó alacsony hőmérséklet, a fáradtság és a mozgás teljes hiánya pedig a szakértők véleménye szerint szívinfarktust idézhetett elő.

A tajvani fiatelemberen kívül még harminc ember ült a netkávézóban, azonban mindannyiukat annyira lefoglalta saját játéka, hogy fel sem tűnt nekik, hogy valami nincs rendben.

Chen Rong-yu-t a tanúk elmondása szerint szerdán déltájt látták utoljára megmozdulni, amikor telefonált. Később az tűnt fel a pincérnőnek, hogy ugyan a fiú mereven markolja az egeret, másik keze pedig a billentyűzeten pihen, azonban nem mozdul. Ekkorra beállt a hullamerevség.

Forrás: Daily Mail

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.