9 éves kislány fuvarozta részeg apját

"Miért állítottak meg? Jól vezettem!" - kérdezte a 9 éves kislány az őket megállító rendőröktől. Mivel apja túl sokat ivott az este folyamán, lánya ült a kormány elé.

A 39 éves Shawn Weimer állítása szerint nem csinált semmi rosszat - egyszerűen, ahogy bármely más apuka, vezetni tanította kislányát - írja a Daily Mail. Még ha valóban csak ennyiről lett volna szó, akkor is minimum furcsa, hogy egy apuka hagyja, hogy a 9 éves lánya hajnali 3-kor kezdjen el vezetni, az pedig még inkább borzolja a kedélyeket, hogy a felelőtlen apa meglehetősen ittas állapotban volt a történtekkor.

Az éhsége buktatta le a férfit, megálltak ugyanis egy benzinkútnál némi harapnivalóért. Az apuka nem bírt magával, és eldicsekedett ifjú sofőrjével. Miután elhagyták a benzinkutat, az egyik szemtanű értesítette a rendőrséget.

- Miért állítottak meg? Jól vezettem - értetlenkedett a kislány a váratlan közúti ellenőrzésen, mikor a járőrök kiszállították a kisbuszból, amiben ülésmagasító is volt, hogy kényelmesen kiláthasson a járműből.

Robert Grant nyomozó elmondása szerint a kislány nagyon aranyos és intelligens, ellenben apja nem könnyű eset. Weimer azzal védekezett, hogy csak vezetni tanította lányát, ahogyan tette ezt már korábban is.

A szülők elváltak, a kislány épp apjával töltötte a hétvégét Detroit környékén. Miután anyját nem tudták elérni, a gyerek anyai nagyapjához került.

Weimert kiskorú veszélyeztetése miatt azonnal őrizetbe vette a rendőrség.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.