61 milliót játszott el sportfogadáson egy budapesti pénzszállító

Három zsáknyi pénzt lopott el két zuglói bankból egy pénzszállítóként dolgozó férfi, aki tízmilliókat egyetlen kosármeccsre tette el.

Cs. István két belvárosi lottózóban 61 millió 14 ezer forintot hagyott ott. A férfi a Telekom Bonn-Bilbao Euroliga kosárlabda-mérkőzés végeredményére fogadott, de vesztett.

Ha bejött volna a tippje, 52 millióval lett volna gazdagabb így viszont a bíróság elé kellett állnia.

Bors információi szerint a férfi korábban gépészmérnökként dolgozott, de játékszenvedélye miatt elvesztette a munkáját, ezután lett pénzszállító. Október 19-én három zsák pénzt kellett elhoznia két zuglói bankból, de megbolondította a pénz látványa, ezért ellopta.

Cs. István a pénzzel besétált az első lottózóba, ahol az alkalmazottak nagyon megdöbbentek azon, hogy a férfi mekkora összeget akar feltenni egyetlen mérkőzésre. A szabályok szerint a lottózóban negyvenmillióért fogadhatott, ezért átkísérték egy másik fogadóirodába, ahol a többi pénzt is eljátszhatta.

A férfi a pénz eljátszása után elment vacsorázni, majd moziba, és egy kávézóban nézte meg a végeredményt. Amikor rájött, hogy vesztett, azonnal feladta magát a rendőrségen. Cs. Istvánt súlyos játékfüggősége miatt jelenleg elmeorvosi megfigyelés alatt tartják.

 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.