45 perc alatt, luxusbuszon gyógyítja a másnaposságot

Egy gyakorló amerikai altatóorvos alapította meg a Hangeover Heaven (Másnapos Menyország) nevű klinikát, ahol egy speciális, általa kifejlesztett keverékkel segít a hányingerrel, fejfájással és szédüléssel küzdő pácienesein.

Dr. Jason Burke észrevette, hogy egy átmulatott este után az emberek nagy része ugyanazokat a tüneteket produkálja, mint a mélyaltatásból felébredők. Ezen elgondolkodott és sikerült kikísérleteznie egy szert, ami képes teljesen megszüntetni a másnaposság kínzó szimptómáit és rájött, ebből remek üzleti lehetőség lehet - írja a The Telegraph.

A fiatal orvos saját klinikát nyitott a másnaposság kezelésére, ráadásul nem is akármilyet: a jól felszerelt lakóbusz Las Vegas környékén állomásozik, a páciensek többféle "csomag" közül választhatnak, melyek ára 99 és 239 dollár között változik. Dr. Burke az árért intravénásan folyadékot és vitamint ad, szájon át bevehető gyógyszert a hányinger és a fejfájás ellen, valamint orvosi oxigént. Ezzel a komplex módszerre ígérete szerint mindössze háromnegyed óra alatt elmúlik a másnaposság. A busz plusz 200 dollárért házhoz is megy, így az illető akár saját ágyában is gyógyulhat.

Ha valaki tudja, hogy ki fog rúgni a hámból, akkor a honlapon keresztül akár előre is foglalhat, elég megadnia a hotel nevét, ahol megszállt és a dátumot, amikor igénybe kívája igénybe venni a nem mindennapi szolgáltatást.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.