40 rendőr kellett, hogy elkapják a körözött férfit

Akrobatikus ügyességgel, háztetőkön, erkélyeken átugrálva, fák ágaiba kapaszkodva akart meglépni a zsaruk elől egy körözött férfi, ám hiába, elkapták.

A budapesti T. Károly György 2010 óta bujkált a hatóságok elől. Lopás, drogbirtoklás, rablás és garázdaság miatt is elítélték, de egyik büntetésének letöltésére sem vonult be a börtönbe, ezért körözést adtak ki a 26 éves férfi ellen.

Február 10-én a Telefontanú számára érkezett bejelentés, hogy T. Károly György egy máriaremetei házban bujkál. Másnap este tíz órakor a kerületi nyomozók, kiegészülve a BRFK központi gépkocsizó és járőrszolgálati osztályának 40 rendőrével és hét szolgálati kutyával, körbevették a házat - írja honlapján a rendőrség.

Wieszt Ferenc parancsnok és egy nyomozó kopogtatott be a körözött férfihoz, aki azonnal menekülőre fogta. Az erkélyen át kimászott, majd háztetőről háztetőre ugrált, cserepeket húzott félre, hogy odakészített létrákon másszon le, kötelekbe, faágakba, ereszcsatornákba csimpaszkodott. Miután látta, hogy a környező utcákat ellepték a rendőrök, és esélye sincs meglépni, megadta magát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.