300 ezer dollárt fizettek a lasagnáért

Több mint 75 millió forintnak megfelelő összeget fizetett ki két rajongó, hogy Bruce Springsteen házában vacsorázhassanak. A pénzt természetesen jótékony célokra fordítják.

Több mint egymillió dollárt gyűjtöttek össze azon a New York-i árverésen,a melyet az Irakban és Afganisztánban szolgált amerikai katonák és családtagjaik megsegítésére szerveztek.

A zenész a jótékony cél érdekében felajánlotta az egyik gitárját, egy közös motorzást és egy lasagna vacsorát is, amelyet a legmagasabb licitet kínáló rajongó az ő házában fogyaszthat el - írja a The Independent.

Az elektromos gitárért folyó licit 60 ezer dolláron megakadt, ezért Springsteen gyorsan hozzácsapott egy gitárleckét is, így az összeget máris sikerült 250 ezerre tornászni. A közös vacsoráért heves licitálás folyt, végül két rajongó 300 ezer dollárt ajánlott, így ők költhetnek el egy hangulatos olasz estét a zenész házában. Ezért az árért remélhetőleg azért házi készítésű lasagnét kapnak.

A Stand Up For Heroes elnevezésű rendezvényen több mint egymillió dollár folyt be, a hatvan százaléka Springsteennek köszönhetően. A pénzt a Bob Woodruff Alapítványnak adományozzák. A szervezet háborús veteránokat támogat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.