22 ezerszer kereste telefonon volt barátnőjét, letartóztatták

Tíz hónapos börtönbüntetésre és ezer euró pénzbüntetésre ítéltek egy 33 éves francia férfit, amiért összesen 21 807 alkalommal küldött üzenetet vagy próbálta meg felhívni volt barátnőjét.     

„Így utólag hülyeség volt” - mondta csütörtökön a lyoni bíróságon a férfi, aki 10 hónapon át naponta átlagosan 73 alkalommal hívta volt barátnőjét. Mint mondja, azt akarta kicsikarni, hogy volt párja megköszönje neki, hogy felújította közös lakásukat. A pár még 2011-ben szakított, de a férfi nem tudta magát túltenni rajta, depressziós lett, kórházban is kezelték.

„Akkoriban az volt a logikám, hogy egészen addig nem állok le a hívásokkal, amíg nem adja vissza a pénzt, vagy nem köszöni meg, amit tettem” - idézi a The Guardian a 33 éves férfit.

Egy idő után a nőnek elege lett és letiltotta volt barátja telefonhívásait, ám ő nem adta fel, és elkezdte hívogatni a 32 éves tanárnő szüleit és munkahelyét. Végül egy közvetítő által megszervezett találkozón teljesült a vágya, és miután volt szerelme udvariasan megköszönte a közös otthonuk renoválásába fektetett munkát, eltűnt az életéből, nem kereste többé.

A történtek után a francia férfinek pszichiátriai kezelésre kell majd járnia, és eltiltották attól, hogy bármilyen módon kapcsolatba lépjen a zaklatott nővel.  

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.