Ásványi árnyalatok

2013 színe egyértelműen a smaragdzöld – kiegészítőkben, ékszerben, ruhákban, sminkben egymást túllicitálva tálalták a celebvilág szereplői. A ragyogóan élénk, kalandos szín a lakberendezésben is megtalálta a helyét, és jól kombinálható más ásványi tónusokkal. Három limitált kiadású, előre kevert és tetszés szerint tovább hígítható Héraszínnel finoman árnyalhatjuk a lakás falait.

Holdkő

Légies, kimért, de soha nem hűvös elegancia árad a holdkő semleges tónusaiból. Hígítva ez adja a legnagyobb ellenpontot – árnyalatgazdagsága a Hold felénk forduló és sötét oldalának kontrasztját idézi. Diszkrét. Titokzatos. Földöntúli. Ezoterikus. Merész. De soha nem hivalkodó.

Smaragd

Kifogyhatatlan életkedv és kihagyhatatlan kaland. Életre szóló románc, ünnepi ragyogás és hétköznapi tündöklés, az összemosódó, egymásba olvadó órák és percek játéka. Telítettség és hiány egyszerre. Fantázia, szerelem, boldog izgalom, pillanat és örökkévalóság. Ragyogás.

Ametiszt

Érzelmes és érzéki, kristályosan tiszta, mélyen spirituális. A világra való nyitottság, a rácsodálkozás, a lélegzet színe. A kiegyensúlyozott, sötét pinktől a mályván át a faeper dús tónusáig bármelyik árnyalata nyugalmat áraszt, a teret könnyed, levegős természetességgel árasztja el. A csendes összhang, a megelégedettség harmóniája.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.