Fókuszban a végfelhasználók

Ismét nyit a Construma – a nemzetközi építőipari szakkiállítás –, pontosan harmincegyedik alkalommal, a Hungexpo területén. 2012.április 18–22. között látogathatók az iparág fellendülésében erősen bízó építéstechnológiai gyártó, tervező és forgalmazó cégek standjai. Szokás szerint az első két napa szakmai látogatóké, a péntek és a hétvége a nagyközönségnek szól.

Idén három nap áll a nagyközönség rendelkezésére, hogy feltérképezze, milyen megoldásokat és termékeket kínál az építőipar. Az új építkezések visszaesése miatt várhatóan a felújítás, korszerűsítés és átalakítás kerül az érdeklődés homlokterébe. A Construma már évek óta nemcsak szakmai és szakipari seregszemle, hanem a lakosság szélesebb rétegeit érdeklő és érintő esemény, ezért a szervezők kifejezetten a végfelhasználókat célozzák meg izgalmas programokkal.

A bemutatott termékek és technológiák mellett egyre inkább megjelennek a gyakorlati bemutatók. 2012-ben először a Frontál kiállítói kaptak lehetőséget, hogy rövid gyakorlati bemutatókkal vegyenek részt ebben a programban.

 

INFÓ

Szakmai belépőjegy helyszínen (ápr. 18-19.) 3500 Ft, online 3000 Ft.

Közönségnapi belépőjegy (ápr. 20-21.) helyszínen 1900 Ft, online 1500 Ft.

Vasárnapi belépőjegy (ápr. 22.) helyszínen1300 Ft, online 1000 Ft.

Családi belépőjegy (ápr. 20–22.) (2 felnőtt + 2 gyerek) 4000 Ft.

Nyugdíjas- és diákjegy (ápr. 20–22.) 1400 Ft.

Csoportos diákjegy (ápr. 20.) (10 fő felett) 1200 Ft.

Belépőjegy üdülési csekk ellenében is váltható, és az összes egy időben zajló kiállításra érvényes. A Volánbusz és a MÁV-Start belföldi járatain 50%-os menettérti kedvezményt biztosítanak a kiállítás látogatóinak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.