Playboy, parfüm meg süti

Csak lúzer fizet az esküvőjén mint a katonatiszt: az év amerikai celebmenyegzőjének kikiáltott parti valójában busásan jövedelmezett a két főszereplőnek, Kim Kardashiannek és Kris Humphriesnek.

Vagy beszélhetünk egyenesen 2011 első számú társasági eseményéről? A The Washington Post szerint legalábbis háromszor annyian voltak most kíváncsiak Kardashianre a Yahoo! internetes keresőjén, mint a Vilmos herceggel egybekeltKateMidd letonra áprilisi házassága napján.

Kim Kardashian mindenből pénzt csinál. Esküvői albumának kizárólagos közlési jogát eladta a People magazinnak.
Kim Kardashian mindenből pénzt csinál. Esküvői albumának kiárólagos közlési jogát eladta a People magazinnak.

A hollywoodi sztárokat követő amerikai média dollármilliókkal volt hálás, hogy egyáltalán fotózhatott és exkluzív televíziós jogokat szerzett a frigyre, amelyen megjelent a hírességi „krém krémje”, Eva Longoria, Lindsay Lohan vagy a teniszező nővérek, Serena és VenusWilliams is.Még a világhírűNew York-i divattervező,VeraWang lehetett hálás, hogy ingyenruhával örvendeztette meg a menyasszonyt.

Hogy kicsoda Kim Kardashian? Nos a harmincéves, apai ágon örmény származású médiaszemélyiséget az új Paris Hiltonként emlegetik. Vagyis „arról híres, hogy híres”. A most másodszor férjhez ment Kardashian iskolapéldája az amerikai jelenségnek: ha híres vagy, az pénzt hoz, a még több pénz pedig már egyenesen a hírességek halhatatlanjainak csarnokába nyit utat. Hogy a fiatal csillag – akinek eseté ben plasztikai sebész legyen a talpán, aki megmondja: mi rajta az eredeti – ne csinálna valójában semmit? Ugyan már! A fekete hajú Kim Kardashian realityceleb az E! csatornán.

Előnyös külső adottságokkal rendelkező címoldal a Playboyban. Memoárszerző (!), márkavédett parfümillat és ékszerkollekció. Továbbá vaníliás sütemény Los Angelesben, testvéreivel pedig butiktulajdonos Kaliforniában, Miamiben és New Yorkban. No meg, mielőtt elfelednénk, szoláriumguru és viaszfigura Madame Tussaud panoptikumában. Szexbotrányba keveredik egyik volt barátjával forgatott házi pornó „kiszivárgásával”? Nem gond! Még ő keres rajta ötmillió dollárt, hogy a jogi vitát peren kívüli rendezik.

Azt, hogy a fentiekben felsorolt „teljesítmény” mennyivel többet ér az amerikai celebtőzsdén,mondjuk, egy élsportolóénál, mi sem példázza jobban, mint hogy az újdonsült férj, Kris Humphries oda sem fér felesége mellé a People magazin első szeptemberi számának címlapjára. Pedig a Kardashiannél csaknem fél méterrel magasabb – és ezért vele viccesen mutató – százkilós kosárlabdázó a világ legerősebb profi bajnokságában, az észak-amerikai NBA-ben a New Jersey Nets csapatát erősíti.

Afféle „jófiúról” van szó a viharos szerelmi életű nejhez képest, akinek érdeklődését eddig inkább az amerikaifutballisták keltették fel. Humphries alighanem romantikus lelkével hódította meg a médiasztárt: térden állva, rózsaszirmokból kirakott „Hozzám jössz?” felirattal.Meg persze az esetleg szintén perdöntő, kétmillió dollárt (379 millió forintot) érő, több mint húszkarátos jegygyűrűvel lepte meg szíve választottját.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.