A tévéműsort veszélyezteti Sheen magánélete

Szóvivője szerint „megelőző lépésként” két hét gyógykezelésre vonult be Charlie Sheen, így ezzel átmenetileg bizonytalanná vált, mi lesz a (Magyarországon „Két pasi meg egy kicsi” néven ismert) Two and a Half Men tévésorozattal.

A gyártó Warner Brothers Amerikában nem közölt ezzel kapcsolatos részleteket, miközben a heti 15 milliós nézettségű – tehát a hirdetéseket is vonzó – szituációs komédiához a CBS csatornának jelentős kereskedelmi érdeke fűződik.

A televíziózás legjobban, évi 20 millió dollárt kereső sztárjának magánélete viszont legfeljebb szituációs, de semmiképp sem nevezhető komédiának. Tizenegy hónapos ikreire most kényszerűen pótszülők vigyázhatnak, ugyanis felesége, Brooke Mueller is gyógykezelésre, „rehabra” jelentkezett be.

Karácsonyesti, tettlegességig fajuló veszekedésük híre egyébként bejárta a világsajtót. Sheennel szemben emiatt büntetőeljárás van folyamatban, és most csak óvadék ellenében lehet szabadlábon. Nem közölték, hogy a törvénnyel korábban is összeütközésbe került 44 éves színész pontosan milyen kezelést kap. A rehabilitációs központ egy illetékese mindenesetre utalt arra, hogy Sheen családi és tévés kötelezettségei, valamint drogfüggősége között őrlődik. Ez utóbbi viszont szerinte nem hollywoodi probléma; „az egész ország túladagolásból fakadó zavaroktól szenved”.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.