Sir Jagger ultimátuma Ronnie Woodnak: vagy a pia, vagy a turné

Nem vehet részt a Rolling Stones következő turnéján Ronnie Wood, ha nem hagy fel az alkoholizálással – ezzel az ultimátummal készül szembeállítani Sir Mick Jagger a banda gitárosát.

A News of the World bulvárlap szerint az „önmegsemmisítés felé tartó”, 62 éves Wood családja kérte Jaggert: próbálja rávenni az elvonókúrára. Wood jelenleg napi két üveg vodkánál tart. A 66 esztendős Jagger úgy próbál hatni Woodra, hogy eltiltja az ezévi turnétól.

Ronnie Wood életét kínos magánéleti gondok is keserítik. A Rolling Stones veterán gitárosa nemrég rendőrségi figyelmeztetésben részesült 21 éves orosz exbarátnőjével, Jekatyerina Ivanovával vívott utcai összecsapása miatt, amelyért korábban őrizetbe vették.

A viharvert rocker és az orosz szőkeség néhány hete összeverekedett. Wood a földre rántotta és kabátja gallérjánál fogva hat méteren át vonszolta Jekatyerinát, közben üvöltözött vele.

Mick Jagger

A nő azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz. Wood novemberben, 24 évi házasság után vált el 53 éves exmodell feleségétől, akit már korábban lecserélt az orosz bárpincérnőre. Jekatyerina a viharos kapcsolat végeztével viszszaköltözött mamája londoni la kásába.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.