200 ezer forint jár a fóti késes rabló rendőrkézre kerítőjének

Kétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Pest megyei rendőrfőkapitány annak, aki információval segíti a Fóton két üzletet késsel fenyegetőzve kirabló tettes elfogását - közölte a főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a Dunakeszi Rendőrkapitányság nyomozása szerint az elkövető tavaly december 29-én délután hat óra körül egy fóti élelmiszerüzletben a pénztárost - késsel fenyegetve - a bevétel átadására kényszerítette. Feltehetően ugyanez az ember hasonló módszerrel rabolt ki idén január 12-én egy másik fóti üzletet is - tette hozzá a szóvivő.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen tettessel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, illetve aki a bűncselekmény időpontjában a helyszínen tartózkodott, hívja a 06-1- 236-2883-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöld számon, vagy a központi segélyhívók valamelyikén.

A nyomozást érdemben segítőnek kétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánl fel a PMRFK vezetője.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.