Már megint nagyon vidám lesz a szilveszter a tévékben

Már az év utolsó napjára összpontosítanak a televíziók. A tervek alapján elmondható: a csatornák a humor és könnyed szórakozás jegyében állították össze az óévbúcsúztató programot.

Az évek óta megszokott szilveszteri műsorformát hozza az idén is a Magyar Televízió. Két különkiadással – este fél héttől és nyolc órától – jelentkezik az Önök kérték című kívánságműsor. Az esti Híradó előtt láthatjuk többek között Salamon Béla, Körmendi János, Balázs Péter, Kazal László, Garas Dezső, Kiss Manyi, Gálvölgyi János, Antal Imre műsorszámait. Kilenckor színpadra lépnek az MTV stand up comedy tehetségkutató versenyének legjobbjai. Fél tizenegykor indul a Broadway-szilveszter: egyfajta zenés utazás a Budapesti Operettszínházzal – operett, musical, nóta – egészen az éjféli gongütésig.

A Duna Televízió is szórakoztató műsorokkal készül. Több kiadással jelentkezik a Bújjék a kosárba című szórakoztató produkció. Este fél tíztől éjfélig Határok nélkül címmel gálaműsort közvetít az adó Szolnokról, a Szigligeti Színházból.

A kereskedelmi televíziók elsősorban filmekkel erősítik a szilveszteri hangulatot. Az RTL Klub kora délutántól vígjátékokat sugároz, az esti híradó után pedig „beveti” a Bud Spencer–Terence Hill párost. A hajnali háromórás műsorzárásig vígjátékok követik. Saját szilveszteri műsort állított öszsze a TV2; itt este hét után már nem láthatunk filmeket.

Lesz viszont Aktív Extra bakiparádéval. Különkiadással jön Joshi Bharat – benne Joshi-hasonmásokkal. Külön, erre az alkalomra készített műsorát mutatja be az Irigy Hónaljmirigy. Est tíztől Retro szilveszter következik – válogatás a TV2 tizenkét évének zenés műsoraiból.

A Viasat 3-on kedvükre „helyszínelhetnek” a sorozat rajongói. Csaknem az egész estét betöltik majd a CSI: Miami helyszínelők történetei.

S hogy mit tesznek a képernyőre a márciusig terjedő időszakban az adók? Az MTV még nem tudja – attól is függ, enyhülnek-e az adó anyagi gondjai. Az RTL Klubon januárban egy hónapon át jelentkezik hétköznaponként a Széf című vetélkedő, a Vacsoracsata is folytatódik. Tovább futó sorozatok: a CSI: New York, a Gyilkos elmék, és a német autópálya-rendőrségen játszódó Cobra 11 című akciófilm-sorozat. Új évaddal jelentkezik januárban a Dr. Csont és az Alias, februártól többek között a Grace Klinika és a Miami helyszínelők.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.