Kihűlt egy milliomos asszony Kapuváron

A halottszemle során – a személyi iratok keresése közben – a szoba egyik fiókjából 11 millió forint értékben készpénz és valuta került elő.

A családsegítő intézet munkatársa holtan talált hétfőn egy 71 éves kapuvári nőt. Az idős asszonyt, aki 74 éves testvérével lakott egy családi házban, naponta látogatták, meleg teával, étellel és fűtőanyaggal látták el. Az utóbbi napokban gyengélkedett, a kórházi kezelést azonban visszautasította, tudtuk meg Kocsis Tünde alezredestől, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a nő halálát kihűlés okozhatta. Testvérét a háziorvos a soproni kórház pszichiátriai osztályára utalta. A halottszemle során – a személyi iratok keresése közben – a szoba egyik fiókjából 11 millió forint értékben készpénz és valuta került elő.

Ez annak a tükrében különös meglepő, hogy a még áprilisban elhunyt, 78 éves férfitestvérüket az önkormányzat pénzén kellett eltemetni. Az akkori haláleset is sajtóvisszhangot váltott ki, mert a férfi hetekig feküdt holtan a családi házban, a nők pedig úgy folytatták tovább mindennapi életüket, mintha a testvérük még élt volna.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.