Borzalmak háza: saját fiát is megrontotta az agresszív apa

Megrázó ügyben emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség. Egy soltvadkerti férfi tizenöt éven keresztül fajtalankodott nevelt, majd saját kiskorú lányaival és fiaival.

A 42 éves T. Pál másfél éve botrányt okozott a volt élettársa munkahelyén, mert amióta elköltözött az asszonytól a nevelt, valamint az édes gyermekei nem látogatták. Úgy vélte, a nő nem engedi hozzá a gyerekeket. A vitából verekedés lett, T. Pál fellökte az asszonyt és a munkatársát egy papírvágó késsel súlyosan megsebesítette. Az eset vizsgálatakor derült ki az a több mint tízéves rejtély, hogy a férfi két nevelt, és két saját gyereke miért retteg tőle.

A vallomások szerint a férfi 1994-ben kezdte el molesztálni az akkor ötéves nevelt lányát, Bettinát, megtanította, miként kell őt kielégíteni kézzel. Később a gyermeket orális fajtalankodásra kényszerítette, ha tiltakozott, akkor később a szeme láttára verte az édesanyját. Bettina tizenkét éves volt, amikor T. Pál először közösült vele, az aktusok rendszeressé váltak. A férfi a lány öccsével kilencéves korában kezdett el fajtalankodni, többször megerőszakolta. Bettina nem bírta nevelőapja erőszakoskodásait és tizennégy éves korában elköltözött hazulról. A férfi ettől kezdve a saját, akkor nyolcéves kislányával, Nikolettel kezdett el fajtalankodni, aki mintegy tízéves lehetett, amikor T. Pál először közösült vele. A férfi később a nyolcéves saját kisfiát is megrontotta.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség a napokban tizenkét évet be nem töltött személy sérelmére elkövetett fenyegetés, folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak bűntette, erőszakos közösülés bűntette, valamint életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat az előzetes letartóztatásban lévő T. Pál ellen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.