Holttest a mélyben

Titokzatos gyilkosság áldozata lett Magyarországon egy német nő. A tettesek mindannyian német állampolgárok, az indíték egyelőre ismeretlen.

Emberölés alapos gyanújával vett őrizetbe a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság három, Magyarországon élő német állampolgárt, egy 42 és egy 38 éves férfit, valamint egy 23 éves nőt. A nyomozók azzal gyanúsítják a triót, hogy megöltek egy 69 éves, ugyancsak hazánkban élő német nőt. Bojtor Bernadett, a főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre elmondta: a nyomozók hétfőn találták meg az áldozat öt méter mélyre elásott holttestét Mohácson.

A 69 éves nő még a múlt héten tűnt el. A rendőrség ezt követően figyelni kezdte a nő ismerőseit, s ennek eredményeképp találták meg a holttestet, és vették őrizetbe az áldozat három ismerősét. Arról, hogy az áldozat és a három gyanúsított milyen kapcsolatban volt egymással, hogyan kerültek Magyarországra, mivel foglalkoztak itt, illetve miért történt a gyilkosság, a rendőrség nem közölt részleteket. Azt sem tudhattuk meg, hogy az őrizetbe vett német állampolgárok beismerték-e a bűncselekményt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.