Tökéletesre szabott feleség

Amikor dr. Reza Vossough először találkozott Canyval, a Berlinben élő és praktizáló plasztikai sebész nemcsak egy átlagos arcú, széles csípőjű és vastag combú nőt látott.

A doktor szerint a pincérnő ideális alany volt arra, hogy egy tökéletes nőt "faragjon" belőle. Az orvos hozzá is látott a "nagy átszabáshoz" és öt év leforgása alatt összesen nyolc plasztikai műtétet hajtott végre páciensén - a beavatkozások költsége elérte a 20 ezer eurót.

A zsírleszívásokon és ráncfelvarrásokon átesett Cany a beléültetett több mint 1,6 kilogramm szilikonnak köszönhetően teljesen átalakult. A "szürke kisegérből" a korábbi szexszimbólumot, a szintén agyonplasztikázott Pamela Andersont idéző, dúsajkú (mű)bombázó lett, akinek mellmérete ötszörösére, önbizalma pedig sokszorosára nőtt. Mint a Bild Zeitung írta, a "feltuningolt" Cany - aki időközben hozzáment jótevőjéhez és "testszabójához" - ma már modellként dolgozik.

A 48 éves plasztikai sebész és a 33 éves Cany története nem egyedi Németországban. A 2003-ban elhunyt, ismert nürnbergi plasztikai sebész, Franz Gsell is a maga kedvére és elképzelésére alakította át több mint negyven évvel fiatalabb feleségét, Tatjanát. A frigy Gselléknél hét évet tartott, a férj belehalt azokba a sebesülésekbe, amelyeket akkor szerzett, midőn összetűzésbe került a neje által biztosítási csalás céljából megrendezett autólopásra felbérelt délszláv bűnözőkkel.

Nyolc operáció árán lettek 'ideálisak' az idomai
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.