Baltával verték agyon a tompai panzióban az áldozatokat

Szerdán helyezik örök nyugalomra a kelebiai temetőben a tompai hármas brutális kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság áldozatait. A boncolás szerint az eddig ismeretlen tettesek feltehetőleg baltával végeztek velük. A rendőrség minden szóba jöhető lehetőséget megvizsgál, így a külföldi állampolgárságú elkövetők személyét sem zárják ki. Körözik a tulajdonos helyszínről ellopott Mercedes gékocsiját.

Mint arról lapunkban korábban beszámoltunk, a múlt szerdán fényes nappal megölték a tompai határtól egy kilométerre fekvő fogadó hatvanöt éves tulajdonosát, hatvankét éves feleségét, valamint a negyvenegy éves lányukat. Az elkövetők elvitték a tulajdonos tízéves, szürke Mercedes típusú személygépkocsiját, amelyre körözést rendeltek el. Rendőrségi információk szerint nem profik által elkövetett leszámolás, hanem valószínűleg rablógyilkosság történt. Tény: az elkövetők nagyszámú nyomot hagytak maguk után, a helyszíni szemle több napon keresztül zajlott.

Az igazságügyi orvos szakértői véleményt hétfőn kapták meg a hatóságok. Eredményéről Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre azt mondta: a halál oka mindhárom áldozat esetében koponyatörés és agyzúzódás volt.

A szóvivő a nyomozás érdekeire hivatkozva nem erősítette meg azt az információt, hogy a gyilkosságokat egy baltával okozták, amelyet a nyomozók nem találtak meg a helyszínen. Megtudtuk: a rendőrség vizsgálja a szerb és román elkövetők lehetőségét is. Megvizsgálták, hogy korábban kik dolgoztak a fogadóhoz tartozó birtokon, de közöttük külföldi állampolgárságú személy nem szerepelt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.