'Harci Barbie' az új Miss Anglia

Féltékenységből kapott hajba Rachel Christie az Anglia szépe cím birtokosa és Miss Manchester. Ezzel Miss England méltatlan viselkedése alkalmatlanná tette, hogy képviselje hazáját a december közepi johannesburgi világszépségversenyen.

Mindennek Tornado, igazi nevén David McIntosh, a  Sky1 csatornán sugárzott Gladiators című sorozat egyik résztvevője az oka. A 23 éves sztár korábban Sara Beverley Jonesszal, Manchester szépével járt, akit Rachel Christie-re cserélt.

A két szépség a napokban egy manchesteri bár erotikus álarcosbálján futott össze. Sara nemrégiben találta meg Rachel rúzsát és egyéb kozmetikai szereit Tornado otthonában, melyet mérgében alaposan feldúlt. A megcsalt és az új kedves szócsatája fizikai összecsapássá fajult, melyből Sara néhány napon belül gyógyuló arcsérülésekkel került ki. A rendőrség őrizetbe vette Rachelt, Linford Christie brit rövidtávfutó olimpiai bajnok unokahúgát, aki maga is aktív sportoló, hétpróbában készül a 2012-es londoni nyári játékokra. A hirtelen haragú Miss Angliát feltételesen szabadlábra helyezték.

A 21 éves Christie a csetepatét után lemondott Miss Anglia címéről és a jövőben olimpiai felkészülésére kíván koncentrálni. Helyére az ezüstérmes, Katrina Hodge őrvezető került, akit a brit hadsereg szabadságra engedett. A "Harci Barbie" becenévre hallgató katonalány az iraki Bászrában szolgált és tüntette ki magát bátorságával.

Katrina Hodge 21 éves angol szépségkirálynő a versenyen, és munka közben
Sandhurst, 2009. november 9. A bal oldali képen Katrina HODGE 21 éves angol szépségkirálynő a Miss World nemzetközi szépségverseny fotózásán mosolyog a kamerába Londonban 2009. november 9-én. A jobb oldali, a brit védelmi minisztréium által közreadott képen is ő látható őrvezetői egyenruhában, a főhadsegédi egység írnokaként. A "harci Barbie-nak" is becézett Hodge a második lett az ez évi angliai szépségversenyen, de most szabadságot kapott, hogy 2009. december 12-én képviselhesse Angliát a Miss World johannesburgi döntőjében, mert az első helyen végzett vetélytársát őrizetbe vették egy éjszaka mulatóban lezajlott verekedéssel kapcsolatban. (MTI/AP/Joel Ryan, Adrian Harlen)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.