Bútorvilág helyett Tér-Forma-Design

A Tér-Forma-Design néven újjászületett Bútorvilág áll az idei Budapesti Nemzetközi Vásár középpontjában: szeptember 9-től 13-ig várják a lakberendezés szerelmeseit a megszokott helyszínen.

Idén megújult formában jelentkezik az egyik legnagyobb hazai lakberendezési kiállítás: a korábbi Bútorvilág ezúttal Tér-Forma-Design címmel várja a látogatókat. A megszokott bútor-, szaniter- és textilválaszték mellett a korábbiaknál hangsúlyosabb szerepet kap a formatervezés, az intelligens ház, a fűtéstechnika, a szórakoztató- elektronika, az otthoni iroda- vagy a világítástechnika.

A vásáron ebben az évben is önálló standdal mutatkozik be a Lakberendezők Országos Szövetsége. Az idei Trendsziget szlogenje: Otthont kreatívan: bármilyen stílusban. A szövetség lakberendezői ugyanazokat az aktuális trendszíneket felhasználva alkottak meg több, különböző stílusú teret. A tájékozódást az első, szakmai napon előadások is segítik például konyhai készülékekről, a LED- technológiáról, az intelligens házakról. A Magyar Bútor és Faipari Szövetség standján pedig a frissen végzett bútortervezők munkáiból kaphatnak ízelítőt az érdeklődők.

A BNV része idén az Interwood Bútoripari Beszállítói Szakkiállítás, amely nemcsak a szakembereknek lehet hasznos: a standok között bóklászva bárki megtudhatja, mire érdemes figyelni, ha minőségi alapanyagokból készült bútorokat szeretne kapni a pénzéért.

A vásár idei díszvendége Kína, így több mint 80 kínai cég mutatja be termékeit a robotoktól lakberendezési tárgyakig, továbbá ízelítőt adnak a kínai kalligráfiából, lesz hangszerbemutató, meg lehet ismerni a kínai gasztronómiát és teakultúrát, de a tradícionális kínai táncokat is.

Az idei BNV-t is tematikus napokra osztották a rendezők. Szeptember 9-e, szerda, az építkezők és lakberendezők napja lesz szakmai előadásokkal, csütörtökön, amely az Ezüst Nap és az Oktatás Napja, ingyenes egészségügyi szűrésekkel, nyelvtanulási- és továbbtanulási lehetőségekkel várnak mindenkit. Pénteken a nőknek kínálnak szépségápolási és fitneszprogramokat, a szombati családi napon a legkisebbeknek játszóházat, kalandparkot, vasárnap pedig a kőbányai vásárvárosban is megtartják a Magyar Dal Napját.

Teríték a tavalyi Trendszigeten
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.