Nagyot ütött a csősz

Elkapott egy tolvajt az almás őrzésével megbízott szomszéd. A szóváltásból életveszélyes sérülés lett.

Életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsít egy 64 éves nyírgyulaji férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. Fülöp Gergely szóvivőtől megtudtuk: a gyanúsított egy almáskertben olyan súlyosan bántalmazott egy másik férfit, hogy az életveszélyesen megsérült. A szóvivő elmondta: az eset szombaton történt, a sértett másnap fordult orvoshoz. Jelenleg kórházban van, belső sérüléseket szenvedett, egyelőre nem lehet kihallgatni.

A 64 éves gyanúsított a rendőrségen beismerő vallomást tett. Elmondta: egyik ismerőse kérésére vigyázott a házukkal szemben lévő, bekerített gyümölcsösre. Szombat délben hallotta, amint valaki vödörbe dobálja az almát, ezért átment szétnézni. Lopáson ért egy helybélit, akivel szóváltásba keveredett, s ököllel kétszer megütötte.

Az almáskert tulajdonosától megtudtuk: nyaralni voltak, ezért megkérték a szomszédot, figyeljen a gyümölcsösre. Valakik ugyanis rendszeresen dézsmálták a termést, emiatt tavaly 300 ezer forint kár érte őket.

A 45 éves hajléktalan két vödörbe szedte a korai érésű almát, amikor a szomszéd tetten érte. Ez a vita fajult tettlegessé.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.