Tudják, ki szúrta le Cozmát

A rendőrség már tudja, ki szúrta le a Veszprém kézilabdacsapatának román beállósát. Hamarosan lezárul a nyomozás, amely során kilenc gyanúsítottat vettek őrizetbe.

Hamarosan - várhatóan már az ősszel - lezárul a Cozma-ügy nyomozása - tudtuk meg Váradi Piroskától, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. Közölte: pontosan tudják már, hogy kik, mikor és miként bántalmazták a veszprémi kézilabdázókat, s az öttagú társaságból ki szúrta le - két társa segítségével - Marian Cozmát. A szóvivő részleteket nem közölt, ám kérdésünkre válaszolva elmondta: nem került elő a halálos sebet ejtő kés, de így is egyértelmű bizonyítékokkal rendelkeznek.

Február 8-án hajnalban a veszprémi Patrióta lokál előtt szúrták le Marian Cozmát, a Veszprém kézilabdacsapatának román játékosát, és életveszélyesen megsebesítették Ivan Pesicset, a horvát kapust, valamint súlyosan bántalmazták Zsarko Sesumot, a szerb irányítót. A játékosok ünnepeltek a bárban, és Iváncsik Gergőt, a bajnokcsapat balszélsőjét köszöntötték abból az alkalomból, hogy fia született.

A rendőrség eddig kilenc - előzetes letartóztatásban lévő - személyt gyanúsított meg az ügyben. Raffael Sándort, Németh Győzőt, Sztojka Ivánt, P. Gábort és B. Csabát társtettesként elkövetett emberöléssel, életveszélyt okozó, illetve súlyos testi sértéssel, továbbá csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják - az ő letartóztatásukat éppen a héten hosszabbította meg a bíróság.

Két személyt csoportosan elkövetett garázdasággal, további kettőt pedig bűnpártolással gyanúsítanak.

Marian Cozma emlékére megrendezett Magyarország Románia labdarúgó mérkőzés
Marian Cozma emlékére megrendezett Mo-Ro mérkőzés
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.