A nyilvános szex ára

Egy könnyű nyári szexkaland a szabad ég alatt? Nem olcsó mulatság. Persze mindenütt más az ára. No nem a bérszexre kell gondolni, hanem egy meghitt órára a kedvesünkkel, Isten szabad ege alatt.

A BortaBra.se utazással foglalkozó internetes oldal által közreadott listája alapján (http://www.bortabra.se/Nyheter/Sex-pa-stranden-sa-mycket-kostar-det.html) hatalmas különbségek vannak ország és ország között. Ha például az egyik skandináv országban enged valaki a csábításnak a szabadban, akkor csak némi pénzbüntetésre, ha egy másik, szintén skandináv országban, akkor négy év börtön lehet e tett büntetési tétele. Egy mélyen vallásos muzulmán országban akár az életével is fizethet a tettes!

Vigyázat! Bizonyos népszerű nyaralóhelyeken, főleg, ahol gyakran előfordul a szabad ég alatti szeretkezés, a rendőrség is élénkebben figyel! A szerelemszigetnek is nevezett Ibizán például fejenként 700 eurót kell a "vétkeseknek" leróniuk, a helyszínen. (A rendőrség természetesen elfogadja a hitelkártyát is...)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.