Ajándékként kapta a báli belépőt a füredi szépségkirálynő

Farkas Viktória 18 éves budapesti diáklány lett az idei balatonfüredi Anna-bál szépségkirálynője. Az ifjú királynő az első udvarhölgy, Balogh Anna 18 éves győri egyetemista és a második udvarhölgy, a 17 éves balatonfüredi gimnazista, Hinger Nikolett társaságában indult sétakocsikázásra.

A győzteseket nagy tömeg éljenezte a móló bejáratánál lévő Kisfaludy Színpadon, amerre pedig a hintók elhaladtak az üdülővendégekkel telt városban, leállt a forgalom, s az autók dudaszóval üdvözölték a szépségeket. Az út menti tömeg hurrázott, tapsolt; Füred népe és üdülőközönsége így üdvözölte a 184. Anna-bál szépségkirálynőjét és udvarhölgyeit.

Farkas Viktória elmondta: Budapesten tanul még egy évig egy sporttagozatos gimnáziumban, szerette a szertornát, a ritmikus sportgimnasztikát, de kilenc éve már a táncolás a kedvence. A bálba édesanyjával és egyetemista bátyjával érkezett. A báli belépőt születésnapi ajándékként kapta.

Farkas Viktória a jövő évi érettségi után sportmenedzseri szakon szeretne tovább tanulni. Az ajándékként kapott egyiptomi utat szüleinek szeretné felajánlani, ha ebbe a jutalmazó Duna Televízió beleegyezik.

- Nemcsak szép, de jó gyerek is - mondta a szépségkirálynőről édesanyja, Farkasné Sári Viktória.

Bóka István Balatonfüred polgármestere azt hangsúlyozta, hogy az utóbbi évek egyik legsikeresebb és legelegánsabb Anna-bálját rendezték meg. Mint mondta: többek szerint a legelőkelőbb bécsi bálokat is felülmúlta eleganciában, jó hangulatban a mostani Anna-bál. Sokan voltak kíváncsiak a kísérő rendezvényekre is. (MTI)

A 184. Anna-bál szépségkirálynője, a tizennyolc éves Farkas Viktória Bóka István balatonfüredi polgármester társaságában
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.