Hétvégén Miskolcon lesz Lakásvásár

A hétvégén rendezik meg ismét a Lakásvásárt Miskolcon. A rendezvénynek a helyi ITC központ ad otthont szombaton és vasárnap. A több ezer miskolci és környékbéli lakást felvonultató kiállításon ott lesznek a miskolci lakásfejlesztők, beruházók, forgalmazók és a lakásfinanszírozásban élen járó hitelintézetek. A rendezvény nemcsak a helyi lakáspiac szondázására nyújt lehetőséget, hanem arra is, hogy a parlament által már elfogadott és a kormány által jövőre tervezett lépések miként hatnak ki a keresletre.

A rendezvényen az idén első alkalommal szólítják meg a határon túli (Kassa és környéke) ingatlanpiacának szereplőit, beruházókat, fejlesztőket, valamint ingatlanközvetítőket. Az utóbbi időben tapasztalható szlovák ingatlanvásárlói aktivitást figyelembe véve, megpróbálják hirdetéseikkel és személyes kapcsolataikkal átcsalogatni a potenciális érdeklődőket a miskolci rendezvényre.

A szlovák ingatlanszövetség vezető tisztségviselői elfogadták a meghívást a Lakásvásárra, így lehetőség nyílik a határ menti fejlesztési, beruházási, valamint értékesítési lehetőségek feltérképezésére.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.