17 éves fiút gyanúsítanak a brutális gyilkossággal

A szeptember 9-ei hajdúszováti gyilkosság gyanúsítottja egy 17 éves helyi fiú; a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

A rendőrség pénteken kezdeményezte a szeptember 9-én Hajdúszováton történt gyilkosság csütörtökön elfogott gyanúsítottjának, egy 17 éves helyi lakosnak az előzetes letartóztatását - jelentette be Gyurosovics József Hajdú-Bihar megyei főkapitány pénteken Debrecenben.

A különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsított fiatalember ellen négy vagyon elleni bűncselekmény miatt is folyik eljárás - hangzott el a sajtótájékoztatón. Az áldozat egy 58 éves helyi férfi volt, holttestére egy árokban találtak rá, halálát súlyos bántalmazás okozta.

A főkapitány az MTI kérdésére válaszolva elmondta: a férfi kihallgatása során "nem volt együttműködő", a tettét feltehetően egyedül követte el, az áldozattal korábban nem állt kapcsolatban. A nyomozás érdekeire hivatkozva további részleteket nem árult el.

A sajtótájékoztatón levetítették a férfi elfogásáról készült rendőrségi felvételeket, amelyekből kiderült, hogy a korábbi sajtóhírekkel ellentétben az akciót nem a Terrorelhárítási Központ kommandósai folytatták. A fiatalember nem tanúsított ellenállást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.